Home | Mijn advertenties | Contact | Linkpartners | Help & Voorwaarden | Inloggen |
Mooi landhuis op 11.000 m2 park met grote vijverpa
Home - > Woonruimte koop/huur - > Huizenjacht - > Mooi landhuis op 11.000 m2 park met grote vijverpa

banner plaats
uw banner hier?
Aangeboden: Mooi landhuis op 11.000 m2 park met grote vijverpa Geplaatst: 17 augustus 2013 om 14:11
Beschrijving
Afbeelding Mooi landhuis op 11.000 m2 park met grote vijverpa

Prijs: 650.000 K.K.


Wonen aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, in een unieke semi-bungalow met parkachtige tuin en riante waterpartij omzoomd met bomen, op een perceel van maar liefst 11.630 m²!


’s Morgens wakker worden en de vogeltjes horen fluiten. Een natuurwandeling maken op eigen terrein. Te paard een bosrit maken in de duinen. Dit zijn slechts enkele heerlijke bijkomstigheden van wonen aan de Hoge Schijf 35 te Drunen. En toch niet afgelegen wonen, maar op fietsafstand van het centrum; de winkels, bibliotheek en scholen zijn dus binnen handbereik. Sportaccommodaties liggen zelfs op loopafstand.


Wij zijn op zoek naar een koper met liefde voor de natuur. Iemand die het buitenleven weet te waarderen en op zoek is naar rust en ruimte, op zoek naar een uniek object op een markante locatie.


Drunen vormde vroeger met Elshout de gemeente Drunen. Halverwege de jaren negentig is deze gemeente samengevoegd met Vlijmen en Heusden tot de nieuwe gemeente Heusden. Drunen is een vriendelijk dorp, mooi en landelijk gelegen en telt circa 20.000 inwoners. Drunen beschikt over een modern centrum met maar liefst vijf supermarkten en onder andere een slagerij, twee visspeciaalzaken, een groentespeciaalzaak en drie bakkers. Ook zijn in Drunen een bibliotheek, verscheidende basisscholen en een middelbare school aanwezig.


Door haar centrale ligging in Noord-Brabant, zijn grote steden als ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg en Breda vanuit Drunen goed te bereiken via de A59 en A2 dan wel A27. Zo bereikt u bijvoorbeeld het centrum van ’s-Hertogenbosch in circa 20 autominuten en het centrum van Breda in circa 35 autominuten.


Landhuis


Dit unieke landhuis betreft het type semi-bungalow – met inderdaad alle voorzieningen gelijkvloers.


Door de jaren heen is het landhuis goed onderhouden en in 2001 uitgebouwd met een tuinkamer en een veranda.


De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloer van hout. De woning is opgetrokken met spouwmuren en met pannen gedekt. De luiken aan de voorzijde geven het landhuis net dat beetje extra. Qua isolatie is er deels dubbel glas, deels vloerisolatie en deels muurisolatie aanwezig en een summiere vorm van dakisolatie.


De indeling van de woning is gericht op het leven in de achtertuin, beter omschreven als het park. Zowel vanuit de keuken, de woonkamer en de tuinkamer is er middels royale glaspartijen zicht op de natuurvijver, de bomen, de vogeltjes en de kleurige beplanting.


Het landhuis is bereikbaar via een lange oprit met een op afstand bedienbare toegangspoort. Vanuit de oprit is de garage tevens toegankelijk. Een tweede poort verschaft toegang tot de geheel omheinde achtertuin.Adverteerder
NaamWoonVid
Alle advertentiesalle advertenties
Telefoonnummergeen telefoon nummer
Emailstuur email
PlaatsHeusden
ProvincieNL - Noord-Brabant
Internetfunda.nl/koop/drunen/huis-48469360-hoge-schijf-35/video/
Biedingen

 Geen biedingen.
Plaats een bod
Om een bod te plaatsen dient men lid te zijn!
Nog geen lid? Registreren, anders inloggen.
Opties
Facebookdelen op facebook

Hyvesdelen op hyves
Linkedindelen op linkedin
Google+delen op google+
Printenadvertentie printen
Mailmail advertentie
Favorietfavoriet toevoegen
Misbruikmeld misbruik