Home | Mijn advertenties | Contact | Linkpartners | Help & Voorwaarden | Inloggen |

banner plaats
uw banner hier?
Aangeboden: Google AdWords advies Geplaatst: 28 maart 2014 om 10:11
Beschrijving
Afbeelding

Prijs: 149,99


Google AdWords advies Google AdWords advies? Lees verder en ontdek de mogelijkheden Google AdWords advertenties zijn de advertenties die je ziet aan de bovenkant en aan de rechterkant van de Google zoekpagina.Deze advertenties noemen we ook wel cpc advertenties. Je betaalt namelijk per klik.


Dit betekend dat u alleen betaald voor relevante website bezoekers.Simpel en toch veel mogelijkheden Het idee is simpel: u kunt gebruik maken van alle targeting methoden die beschikbaar zijn. Deze kunt u dus slim inzetten om zo de hoogst gekwalificeerde website bezoekers als mogelijk te krijgen. Wanneer uw website al geoptimaliseerd is voor conversies dan is het vrijwel zeker dat u rendement uit uw Google cpc campagnes gaat halen. Uw website converteert immers al. Wanneer u kiest voor online marketing uitbesteden bent u verzekerd van een positieve campagne.We zetten vaak het zoeknetwerk van Google in om AdWords aan nieuwe klanten te introduceren. Het zoeknetwerk van Google is het meest geschikt voor nieuwe adverteerders en tevens is het vrij makkelijk uit te leggen aan nieuwe klanten die kiezen voor Google AdWords uitbesteden. Tevens is het rendement op investering vaak het hoogst.


Wanneer ik kies voor uitbesteden wat zijn dan de volgende stappen? U kiest voor Google AdWords advies omdat u graag meer nieuwe klanten wil. Vaak is het zo dat u al weet in welke regio uw klanten zich bevinden en wat uw wensen en doelstellingen zijn betreffende de nieuwe Google AdWords beheer campagne.Nadat u het aanmeld-offerte formulier op de website heeft ingevuld zal een AdWords gecertificeerde campagne manager telefonisch contact met u opnemen.


 


U kunt dus AdWords advies op maat krijgen van onze marketing experts via onze site.Tijdens het gesprek met onze online consultant komen de volgende vragen aan bod:1. Hoeveel bent u bereid te investeren (maandelijks) in uw internet marketing campagne?2. Waar wilt u dat uw advertenties getoond worden?3. Is er een bepaalde radius waar we rekening mee moeten houden. Bijvoorbeeld uw klanten bevinden zich in de omgeving Amersfoort is het dan nodig dat we uw advertenties tonen in Amersfoort en dan met een straal van 15 kilometer om Amersfoort?.


 


Wilt u bepaalde acties onder de aandacht brengen? Heeft u zelf suggesties mbt de advertentie tekst?5. Is uw website mobiel vriendelijk? Zo ja dan kunnen we de biedingen voor mobiel in uw account hierop aanpassen.6. Gaat het om een conversie campagne? Wat bent u bereid om max. te betalen voor een conversie.


Heeft u wel eens eerder online geadverteerd? Heeft u eerder gekozen voor Google Ad-Words uitbesteden? En zo ja wat waren de resultaten hiervan?8. Heeft u al een Google analytics account? Zo niet dan zullen we deze geheel kosteloos aanmaken en koppelen aan uw website Wat gebeurt er nadat u akkoord gaat?Zodra de campagne is opgezet zult u vaste accountmanager uw bestaande internet marketing campagne analyseren en optimaliseren waar nodig. Hij zal er zorg voor dragen dat u een roi positieve Ad-Words campagne krijgt. We sturen altijd maandelijks een overzichtelijke rapportage van de geboekte resultaten.


We zullen de campagne blijven monitoren voor het beste resultaat. Onze AdWords optimalisaties zijn zeer effectief. U kunt de campagne altijd pauzeren, verhogen of verlagen.Heeft u interesse in Google AdWords advies? Neem vrijblijvend contact op met onze online adviseurs. Adwords uitbesteden kan voor veel internet ondernemers enorm veel voordelen opleveren. De meeste ondernemers hebben niet veel verstand van Google Adwords waardoor er enorm veel budget verloren gaat.


Media de Boer bied ondersteuning op lange termijn. U krijgt een vast accountmanager toegewezen die er tevens voor zorgt dat uw Adwords campagne rendeert.Adverteerder
NaamMedia de Boer
Alle advertentiesalle advertenties
Telefoonnummer0527652820
Emailstuur email
PlaatsEmmeloord
ProvincieNL - Flevoland
Internetmediadeboer.nl/adwords-advies/
Biedingen

 Geen biedingen.
Plaats een bod
Om een bod te plaatsen dient men lid te zijn!
Nog geen lid? Registreren, anders inloggen.
Opties
Facebookdelen op facebook

Hyvesdelen op hyves
Linkedindelen op linkedin
Google+delen op google+
Printenadvertentie printen
Mailmail advertentie
Favorietfavoriet toevoegen
Misbruikmeld misbruik