Home | Mijn advertenties | Contact | Linkpartners | Help & Voorwaarden | Inloggen |
Golden Retriever Puppies Pups Pupjes Puppys Welpe
Home - > Dieren en Toebehoren - > Honden en Puppies - > Golden Retriever Puppies Pups Pupjes Puppys Welpe

banner plaats
uw banner hier?
Aangeboden: Golden Retriever Puppies Pups Pupjes Puppys Welpe Geplaatst: 23 januari 2015 om 20:24
Beschrijving
Afbeelding Golden Retriever Puppies Pups Pupjes Puppys Welpe

Prijs: € 400


Golden Retriever puppies

- van particulier
- schriftelijk koopovereenkomst en garantie
- HD vrije ouders
- teefjes en reutjes beschikbaar
- krantzindelijk (dat is wel zo prettig)
- beide ouders aanwezig
- in huis grootgebracht met andere honden
- geboren op 5 december 2014, de pups zijn nu 7 weken

De pups zijn groot geboren en al erg groot voor hun leeftijd.
U kan bellen of mailen voor een afspraak. Tel: 06-49414172.

Karakter van moeder Sola (3 jaar, zonder stamboom)

Sola is een erg lieve en beminnelijke hond. Ze is een hond die niet haantje de voorste wil zijn. Ze loopt gewoon rustig met de andere honden mee en doet haar eigen dingentjes. Zoals naar mollen graven. Ze houdt wel haar baas in de gaten. Je hoeft nooit op haar te letten ze zorgt er altijd zelf voor dat ze in de buurt blijft. Sola is ook geen wegloper. Als ze van de lijn af is zal ze er nooit vandoor gaan.

Sola sloopt ook nooit dingen in huis. Met speeltjes speelt ze het liefst alleen. Samen met een andere hond aan 1 speeltje trekken vind ze niets. Ze pakt het liever af en speelt er dan zelf mee. Interactie met andere honden is geen hoge prioriteit. Ook niet in haar eigen roedel.

Sola is klein van stuk en erg atletisch. Ze spring zo over sloten heen. Vliegt als het ware door de lucht. Sola is een goede moeder voor haar pups. De bevalling heeft Sola helemaal alleen gedaan en dat ging perfect. De belangrijkste fysieke eigenschap van Sola is dat ze een zijden zachte vacht heeft (net zoals haar moeder). Sola is nog nooit ziek geweest.

Sola is een hond die met iedere hond kan spelen. Als ze dat wil. Ze is een echte puzzeloplosser. Zelfs honden die nooit met een andere hond spelen haalt ze uiteindelijk over tot spelen. Vooral balletjes afpakken van honden die de bal niet willen afgeven vind ze een echte uitdaging. Uiteindelijk lukt het haar.

Karakter van vader Diesel (3 jaar, zonder stamboom)

Knuffelaar. Diesel is een rustige reu die heel erg goed luistert. Diesel is een slimme hond die snel iets leert of snel iets door heeft. Diesel kan duiken en zwemmen. Hij heeft veel energie en is uiterst alert. Hele snelle reflexen. Goede dekhond. Verleid zijn vrouwtjes en is niet te opdringerig. Prettige lichaamsgeur, geen dominante mannetjes lucht (is toch wel zo prettig als je een reutje hebt).

Diesel kan bij pups. Hij herkent ze waarschijnlijk aan de geur. Diesel kan ook met jonge honden omgaan en spelen (pups van 10 weken en ouder). Diesel is een echte gezinshond omdat hij van knuffelen houd. Ook is Diesel een grote Golden Retriever.

Diesel is buiten geen ruziezoeker, hij heeft nog nooit een conflict gehad met een andere reu. Maar hij is ook niet bang of onderdanig. Hij staat trots met staart en rug haren omhoog te imponeren indien dat nodig is. Diesel is voornamelijk een allemansvriend. Het liefst speelt hij met andere honden en rent dan vrolijk rond om daarna weer een duik in de plas te nemen.

Diesel ligt het liefst de hele dag bij de baas aan zijn voeten of in ieder geval in de buurt van de baas. Als je thuiskomt brengt hij ook altijd een speeltje naar je toe. Diesel speelt veel en vaak met zijn teefje. Daar vermaakt hij zich de hele dag mee. Diesel past zich ook makkelijk aan de speelwijze van een andere hond. Diesel is dus erg sociaal naar mensen en andere honden toe. Het is een fijne hond die ook altijd duidelijk aangeeft wanneer hij uitgelaten wil worden.Adverteerder
NaamJohan
Alle advertentiesalle advertenties
Telefoonnummer06-49414172
Emailstuur email
PlaatsAmsterdam ZO
ProvincieBE - Antwerpen
Internethttp://
Biedingen

 Geen biedingen.
Plaats een bod
Om een bod te plaatsen dient men lid te zijn!
Nog geen lid? Registreren, anders inloggen.
Opties
Facebookdelen op facebook

Hyvesdelen op hyves
Linkedindelen op linkedin
Google+delen op google+
Printenadvertentie printen
Mailmail advertentie
Favorietfavoriet toevoegen
Misbruikmeld misbruik